Vognmand

Vognmand tilbyder kørsel til små og store opgaver

Er du på udkig efter en kompetent og professionel vognmand? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos dit transportfirma Blegdammens Budcentral finder du en vognmandsforretning, som står klar med dygtige chauffører, der kan hjælpe både private kunder og erhvervskunder med små og store opgaver.

Vi kører og leverer i hele Danmark

Vi er beliggende i Aarhus, men kører også gerne ud til Viby og resten af Midtjylland. Men du er naturligvis velkommen til at kontakte os, uanset hvor du bor – vi kører og leverer nemlig i hele Danmark.

Vi er eksperter i transport og vognmandsopgaver

Vi er et professionelt vognmandsfirma med mere end 60 års erfaring inden for vognmandskørsel. Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden og kvaliteten af vores arbejde, så du kan trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. Som vognmand har vi udstyret og mandskabet til selv krævende opgaver.

​Og har du brug for en ekspreslevering, klarer vi også gerne dette for dig. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til en transportopgave.

Vores vognmandsforretning modtager alle typer transportopgaver for private og erhverv

I vores vognmandsforretning kan vi klare enhver form for kørsel. Vores vognmand sammensætter altid gerne et godt tilbud til dig med en så billig pris som mulig. Selvom vores priser er attraktive og lave, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører.​

Vores vognmand bestræber sig nemlig altid på at yde et professionelt stykke arbejde, hvor dine ønsker og behov sættes i første række.​

​Vores store og alsidige vognpark bliver jævnligt vedligeholdt, så den overholder alle gældende lovkrav på området.

​Derudover er vores chauffører rutinerede og kompetente, og vi går op i at levere en god service samt hurtig og sikker levering hver gang. Vores vognmand klarer enhver opgave, herunder:

  • Godstransport
  • Erhvervstransport
  • Privat fragt
  • Distributionskørsel
  • Firmakørsel
  • Maskintransport
  • A-B kørsel
  • Specialtransport
Kontakt os i dag

Kontakt vores vognmandsforretning og hør mere eller indhent et godt tilbud

Skal du bruge et kompetent firma til at udføre vognmandskørsel for dig, så kan du altså trygt overlade arbejdet til vores dygtige vognmand.

​Vi garanterer en sikker og hurtig levering af dit gods uanset opgaven. Ønsker du yderligere information om en specifik opgave, så er du altid velkommen til at kontakte os i vores vognmandsforretning og få en uforpligtende snak.

Vi kan kontaktes på telefon 86 26 02 55 eller på blege@blegdammensbud.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 86 26 02 55
blege@blegdammensbud.dk