Godstransport

Godstransport med professionelle løsninger

Hos dit transportfirma Blegdammens Budcentral fragter vi gerne pallegods for dig, der måtte have behov for det. Godstransport kan dække over store mængder svær- og letgods, der skal flyttes fra A til B. Vi står klar til at løfte opgaven – både inden for firmakørsel samt erhvervs- og maskintransport. Derudover tilbyder vi naturligvis også privat fragt.

Vi sørger for effektiv håndtering og sikker kørsel

Vi er beliggende i Aarhus, og har mange af vores kunder i Viby og Midtjylland. Vi leverer dog godstransport i hele Danmark, så du er velkommen til at kontakte os, uanset hvor du bor henne i landet.

​Vi sørger for effektiv håndtering og sikker kørsel med dine varer eller gods, så det kommer rettidigt frem til aftalte sted.

Vi har over 60 års erfaring i faget, og gennem årene har vi leveret godstransport til mange kunders tilfredshed.

Vi tilbyder fleksibel og pålidelig godstransport

Vores fleksible og pålidelige vognmandsforretning garanterer hurtig og sikker levering af dit gods.

​Vores store lastbil og øvrige vognpark har en lastevne på op til 23 tons, så vi kan løfte enhver tænkelig opgave, når det kommer til godstransport.

​Vi står klar til at køre ud hver dag samt med ganske kort varsel, hvis det skulle være nødvendigt. Hvis du står og mangler Euro-paller eller engangspaller til din godstransport, sørger vi også gerne for det.

Kontakt os i dag

Ring til os i dag for et uforpligtende tilbud

Leder du efter en fast samarbejdspartner til levering af godstransport? Så kan du trygt kontakte os. Vi står klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have samt give dig en god pris på din godsopgave.

​Du kan ringe til os i dag på telefon 86 26 02 55 eller sende os en mail på blege@blegdammensbud.dk.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 86 26 02 55
blege@blegdammensbud.dk