Kompetencer

Lad os klare opgaven for dig

Hos Blegdammens Budcentral ApS tilbyder vi en bred vifte af opgaver – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Vores kompetencer

  • ​Direkte transport fra jer og ud til jeres kunder, det vil sige uden at godset bliver omladet på en stor distributionsterminal.
  • Hos os er det den samme chauffør der henter godset og levere dette til Jeres kunde. Med denne form for service, er håndteringen af godset begrænset til en enkelt person og chancen for skader eller bortkomst er derfor minimal.
  • Levering kan være samme dag, eller hvornår det skulle passe kunden at modtage den.
  • ​Vi har på nuværende tidspunkt 20 biler, der alle er med lift og kan klare fra 9 ton lasteevne (18 paller) til 23 ton lasteevne (33 paller).
  • Blegdammens Budcentral ApS garantere, at de til enhver tid gældende regelsæt og love vedrørende miljø og godstransport på landevej bliver overholdt.​
Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 86 26 02 55 eller send en mail til blege@blegdammensbud.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 86 26 02 55
blege@blegdammensbud.dk